Aquest Nadal comprar al comerç de proximitat té premi!!

per EDURNE UCERO ARSUAGA,

Aquest Nadal llancem la casa per la finestra i sortegem 3 XECS REGALS PER VALOR DE 600€!!!!

                                                 un 1er premi per valor de 300€

                                                 un 2on premi per valor de 200€

                                                 un 3er premi per valor de 100€!!


El valor dels xecs s’haurà de gastar entre els comerços que conformen la Federació Gràcia Comerç i segons les condicions especificades a continuació:


Participar al sorteig és molt fàcil!!!

Només has de consumir per un valor mínim de 20€ als comerços federats i aquests et donaran una papereta per participar al sorteig. A més comerços federats compris, més paperetes obtindràs i més possibilitats de guanyar tindràs!

Des del dissabte 1 de desembre de 2018 fins el 5 de gener del 2019 els comerços repartiran paperetes fins esgotar existències.


Adjudicació de premis

Els premis s’adjudicaran a les paperetes que el seu número coincideixi amb els 4 darrers números dels 3 primers premis del sorteig del Niño del 6 de gener del 2019, respectivament.


Comunicar papereta guanyadora

Si tens una papereta guanyadora has de contactar amb la Federació Gràcia Comerç el més aviat possible, abans del 6 de febrer del 2019.


Entrega de Premis

L’entrega de premis es realitzarà a mode d’un shopping day. Es quedarà amb els guanyadors durant un matí o una tarda (a acordar amb els guanyadors o guanyadores) i es realitzarà una ruta pels establiments on es vol gastar el xec regal. Les condicions per a gastar el valor del xec són:

* Com a mínim s’ha de fer una compra a un comerç de cada una de les associacions que conformen la Federació, és a dir, un comerç de l’Associació de comerciants del carrer Astúries, un comerç d’Eix Torrent, un comerç de l’Associació Comerç i Arts de la Riera de Sant Miquel, un comerç de l’Associació de comerciants de Vallcarca i un comerç de l’Associació de comerciants del Carrer Verdi de Baix. Això significa que:

      > En el cas del xec per valor de 300€ s’haurà de fer una compra per valor de 60€ a un comerç de cada una de les associacions de

         comerciants que conformen la Federació.

      > En el cas del xec per valor de 200€ s’haurà de fer una compra per valor de 40€ a un comerç de cada una de les associacions de

         comerciants que conformen la Federació.

      > En el cas del xec per valor de 100€ s’ha de gastar l’import del xec en un mínim de 2 associacions de comerciants.

S’haurà de gastar el xec en un sol matí o tarda, motiu pel qual, la persona guanyadora podrà analitzar els comerços i la seva oferta per saber on vol gastar el valor del seu xec. Per aquest motiu, s’acordarà data per al shopping day.

En cas de voler gaudir de l’oferta gastronòmica de la Federació, es destinarà un import màxim de:

      > 60€ en el cas del xec regal per valor de 300€

      > 40€ en el cas del xec regal per valor de 200€

      > 50€ en el cas del xec regal per valor de 100€

Per tal que el guanyador o guanyadora pugui anar a dinar o sopar el dia que desitgi.


Comprar al COMERÇ DE PROXIMITAT TÉ PREMI!


Nosaltres, ho tenim clar: #ObrimPerTu


Bones Festes!!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte