reWINE busca restaurants amb sensibilitat medi ambiental.

per XÈNIA BAGUÉ MIRACLE,

El principal objectiu del projecte reWINE és demostrar la viabilitat d’un sistema sostenible de recollida, neteja i reutilització d'ampolles de vidre en el sector vitivinícola de Catalunya.


El projecte involucra consumidors, cellers, bars, restaurants, empreses distribuïdores, botigues i deixalleries per fer una prova pilot de la reutilització d’ampolles de vi, des del seu rentat, etiquetatge, embotellament i distribució al mercat fins a la seva recol·lecció.


És un projecte realitzat per REZERO que compta amb la col·laboració del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, Inèdit, Agència de Residus de Catalunya (Generalitat de Catalunya) i la Cooperativa Falset Marçà.


Per què participar?

- Oferim participar en un projecte innovador i pioner que promou el consum responsable.

- Oferim l'oportunitat de participar en un projecte Europeu i els restaurants podran demostrar el seu compromís ambiental.

Quins vins? 

- Els vins participants en la prova pilot a la ciutat de Barcelona són de la Cooperativa Falset Marçà.

Què proposem?

- Guardar les ampolles de vi de la cooperativa Falset Marçà, i les passarem a recollir. Si el restaurant no té aquest vi a la seva oferta, en podem parlar.

Què oferim?

- Suport logístic: organitzarem la logística de recollida.

- Publicitat: Els restaurants participants  apareixeran en la comunicació de la campanya Rewine com a participant.

- Material de comunicació: Es repartirà materials de comunicació.

Tots aquells que estigueu interessats en participar-hi podeu contactar amb rewine mitjançant el correu electrònic: rezero@rewine.cat

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte