si el teu comerç forma part de la Federació, REGISTRA'T!

per EDURNE UCERO ARSUAGA,

Per Registrar-te només has de clicar a "Registrar-me" a dalt a la dreta del web. Un cop hagis clicat només hauràs d'introduir el teu nom, els teus cognoms i el teu mail. Establir un password per poder accedir al web un cop registra't i llestos. No oblidis indicar quin és el teu comerç en el desplegable del final!


Una vegada introduïdes les dades rebràs un mail de confirmació, però fins que no rebis un segon mail indicant que ja has estat validat per la Federació Gràcia Comerç, no podràs accedir a l'intranet, espai dedicat exclusivament pels comerços federats.


A la intranet hi podràs trobar des de la Normativa municipal fins als convenis signats per la Federació que també inclouen beneficis pels comerços. També hi ha un espai dedicat a la transperència on s'hi penja tota la documentació jurídico-legal i les activitats de la Federació. 


A mig termini, a mida que els comerços us aneu donant d'alta, anirem creant sectorials comercials per fer xarxa, espais de debat i votació per facilitar la implicació en el dia a dia de la Federació i les Associacions de comerciants federades.


Evidentment, no dubtis a contactar-nos per a qualsevol cosa: info@graciacom.cat

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte