Subvencions per a la contractació de personal

per EDURNE UCERO ARSUAGA,

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, posa en marxa aquest programa d’ajuts a la contractació per alleugerir les despeses que afronta la teva empresa a l’hora de realitzar noves contractacions i per fomentar l’ocupació de qualitat a la ciutat.

El Programa ofereix ajuts de fins a 12.000 euros per contracte, un import que varia en funció del perfil de la persona contractada, empadronada a Barcelona, i la seva jornada laboral:

 1. Persones majors de 40 anys en situació d’atur de llarga durada.
 2. Persones participants en programes i/o itineraris d’inserció laboral de Barcelona Activa.
 3. Persones en risc d’exclusió social.
 4. Persones amb residència en algun dels territoris d’actuació preferent a la ciutat i amb participació acreditada en accions de formació i/o orientació laboral.

La teva empresa pot demanar la subvenció si...

 • Té com a mínim un centre de treball a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, on presta els seus serveis la persona contractada.
 • Desenvolupa la seva activitat des de fa més de sis mesos.
 • Està al corrent de pagament de les seves obligacions amb l’Agència Tributària, la Seguretat Social i la Hisenda Municipal.
 • Subscriu i formalitza un contracte laboral:
  • d’un mínim de 12 mesos (o indefinit) en el cas que l’empresa tingui un nombre no superior a 250 treballadors/es (PIMES).
  • indefinit en el cas que compti amb una plantilla de més de 250 treballadors/es.

Cal tenir en compte que el màxim de contractacions a subvencionar en una mateixa organització és de 10 i que el nombre de persones treballadores amb subvenció no podrà superar la plantilla que tenies prèviament. A més, en cap cas el salari serà inferior a 1.088,56 € bruts mensuals (13.062,72 € en còmput anual) per a jornades a temps complet, o la part proporcional en el cas de jornades parcials.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2018.

Pilar Serra Catalán va ser qui ens va presentar aquesta subvenció a la darrera reunió del Consell de Comerç del Districte de Gràcia. La podeu contactar al següent e-mail: pilar.serra@barcelonactiva.cat

TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte