Si sou una Associació de Comerciants del Districte de Gràcia, FEDEREU-VOS! 

Aquí hi trobareu tota la informació, i si encara us queda algun dubte, contacteu-nos!

OBJECTIUS

La Federació Gràcia Comerç és un espai d'UNIÓ, COHESIÓ i ACCIÓ CONJUNTA que es basa en el SUPORT MUTU entre les diferents Associacions de Comerciants del Districte de Gràcia que en formen part, cadascuna amb les seves particularitats, però amb objectius comuns:


 • Dinamització del  comerç. Realitzar campanyes i accions de promoció comercial i publicitàries, més enllà de les sortides al carrer.
 • Gestionar i canalitzar  les demandes davant l'administració pública. Demandes que poden afectar totes les Associacions, un sector comercial específic o demandes circumstancials.
 • Crear un Banc de Recursos que faciliti la tasca professional dels comerços adherits. Consisteix en facilitar tota aquella INFORMACIÓ ÚTIL i necessària per al nostre dia a dia (com horaris d'obertura, subvencions, ajuts a la contractació, formació específica, normativa,...) però també una sèrie de CONVENIS DE COL·LABORACIÓ que s'està signant amb diferents empreses privades amb condicions avantatjoses (Bancs, Gestories,..).
 • Dinamització del  teixit social a través del comerç. Promoure accions en col·laboració entitats i associacions del districte que puguin oferir una millora per les persones.

ORGANITZACIÓ INTERNA

La Federació s'estructura entorn la Junta, en la qual, en els seus càrrecs hi són representades totes les Associacions mitjançant els seus presidents i presidentes.


Es realitzen reunions mensuals per fer seguiment de tots els fronts oberts que majoritàriament coordina la persona contractada per a la Dinamització de la Federació. 


Anualment es realitza una assemblea general amb tots els comerços associats a les diferents Associacions federades.


D'altre banda treballem amb una Gestoria que ens porta al dia els comptes i descarrega feina a la Tresoreria.

PER QUÈ FEDERAR-ME?

Gràcia té una llarga tradició comercial amb nombroses Associacions de Comerciants, si ens unim podem assolir molts més objectius que anant per separat. 


Formar part de la Federació Gràcia Comerç et permet:

 • Descarregar pes de les tasques de la Junta de l'Associació gràcies a la contractació de Dinamització per part de la Federació.
 • Més força per a canalitzar demandes davant l'administració pública.
 • Accés al Banc de Recursos de la Federació.
 • Més capacitat per a realitzar campanyes publicitàries i accions comercials amb ressò.
 • Creació de sinergies sectorials.
 • Suport mutu entre les Associacions federades.
 • Visibilitat a la web de la Federació.
 • Accés a l'intranet de la web de la Federació, que facilita tan la gestió de les pròpies Associacions com la de la Federació, amb diferents eines, informació diversa i el banc de recursos.

FEDERA'T!

Si sou una Associació de Comerciants i esteu interessats en federar-vos o senziallament voleu més informació, escriviu-nos a info@graciacom.cat o en el següent formulari: