Programa LÀBORA

per EDURNE UCERO ARSUAGA,

28 setembre 2018

L'Ajuntament de Barcelona presenta el Programa Làbora, que treballa per al foment de l’ocupació. Làbora vincula l’empresa a un programa amb compromís i responsabilitat social que afavoreix la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.


Ja s'ha obert la inscripció a les càpsules formatives gratuïtes OBERT AL FUTUR que organitza l'Oficina d'Atenció a les Empreses (OAE) de Barcelona Activa, que ofereix gran nombre de cursos de formació i programes empresarials orientats exclusivament a les empreses.


L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, posa en marxa aquest programa d’ajuts a la contractació per alleugerir les despeses que afronta la teva empresa a l’hora de realitzar noves contractacions i per fomentar l’ocupació de qualitat a la ciutat.


Tal i com fan els diversos eixos comercials de Barcelona nosaltres també celebrem aquesta mostra de comerç i activitats gratuïtes a l’aire lliure per dinamitzar i donar visibilitat als establiments comercials dels barris.


Col·laborem en la Campanya de concienciació a la ciutadania de la importància i necessitat de la recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics. Del 25 al 31 de març de 2019 celebrarem la tercera edició de la Setmana del Comerç on es combinaran espais d’intercanvi d’experiències i un munt d’activitats.

Voleu participar-hi? 


La Federació Gràcia Comerç premia a la clientela i inverteix en els seus comerços sortejant 3 xecs regals entre els clients!


És molt senzill! 

En aquest post t'expliquem com fer-ho.