DADES DE CONTACTE

Persona de contacte: Maria Chiara Ziliani

Telèfon de contacte: 635 98 94 70

Mail de contacte: rierasantmiquel@gmail.com

L'Associació de Comerç i Arts de la Riera Sant Miquel i Voltants té com a objectiu principal donar visibilitat a la zona de la Riera Sant Miquel i Voltants, als seus comerços i espais d’art. Fer-nos conèixer als veïns i veïnes dels quatre grans barris que ens envolten.


Volem formar part dels mapes per la Festa Major, els dies del Comerç al Carrer, Nadal,... Per això creiem que necessitem treballar conjuntament, fer pinya i presentar-nos a la comunitat!


Junts podem canalitzar millor les demandes al Districte, tenir presència a espais de difusió de l’administració Pública, accedir a tota la informació que ens facilita la gestió dels nostres negocis. Junts podem millorar el nostre entorn i els nostres negocis. 


Cal tenir present que en aquesta zona, ens concentrem un gran percentatge de comerços relacionats amb 3 grans sectors comercials: Hostaleria i Restauració, Disseny i Moda, i Art i Cultura, i aparentment compartim valors semblants. Aquest fet facilita molt la cohesió per a la concreció d’objectius i demandes de l’Associació.


És una de les associacions promotores de la creació de la Federació.

QUINS COMERÇOS HI TROBARÀS?